Book bord til en romantisk middag

Nu er jeg ikke den mest romantiske type, selvom jeg dog holder meget af at det gerne må være lidt hyggeligt ind i mellem. Derudover så er jeg PT i fuld gang med singlelivet, men det skal jo ikke holde mig tilbage fra at finde noget inspiration til en hyggelig og romantisk aften.

Hvem vil du have med?

Det er nok det første som der skal være styr på. Nemlig hvem den heldige er. Det er ikke sikkert det er din kæreste, men måske en tinderdate eller lign. ? Det betyder som sådan en stor del for hvordan og hvorhenne det skal foregå. Er det en kæreste og altså en du kender godt, så behøver det måske ikke være et sted du selv føler dig tryg, men måske et helt nyt sted, som både dig og kæresten kan få stor glæde af.

Er det derimod en date du skal på, er det altid en god ide med et sted hvor du føler dig tryg og sikker, da det ellers hurtigt kan blive problematisk. Måske du ikke kender menuen og bestiller noget du ikke kan lide eller måske noget helt 3. Det skal dog tages med et gran salt, for det er jo også vigtigt at prøve nye ting ind i mellem, det her er bare udtryk for min egen holdning og mening, og altså ikke noget du skal leve efter. Gør hvad du føler for på det punkt.

Hvor henne skal det være?

Det er det helt store spørgsmål. Der er rigtig mange muligheder især hvis du bor i en stor by! Selv bor jeg i Danmarks største by København, dvs. sammen med 2 mio andre mennesker. Det betyder også at der er et stort udvalg når det kommer til at finde det rigtige sted. Det kan både være en fordel og en ulempe alt efter hvem man er. Nogle vil nok synes det er super fedt, mens andre slet ikke vil kunne bestemme sig for det sted de vil være.

I København især er det en god ide at finde et sted hvor mange andre også kommer og gerne i en af de mindre belastede bydele. Nørrebro elsker jeg over alt på jorden, men for tiden er her godt gang i den, og det er måske ikke det mest perfekte sted for en romantisk middag. Dermed ikke sagt at man skal holde sig tilbage, for det mener jeg bestemt ikke at man skal. Kender du en god cafe eller noget andet, så tag endelig derhen, især hvis du samtidig føler dig tryg ved stedet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *