Drømmeværelset

Nogle gange føler man bare at ens lejlighed roder og alle tingene ser gamle ud, sådan en dag havde jeg igår. En dag hvor jeg følte at alt skulle smides ud og ikke kunne forstå mange af de møbler og nips der er blevet slæbt med hjem de sidste år.

Det kan rode inde i ens hoved, selvom det står på sin plads, bare fordi der er for mange ting i rummet. Så jeg satte en masse til storskrald og gik også ned i den lokale genbrugsbutik med det jeg tænkte de kunne sælge, så gjorde jeg også dagens gode gerning.

Efter jeg havde ryddet min lille 2 værelses lejlighed var det tid til at finde lidt nyt, uden at det blev for meget. Jeg hoppede derfor i Søstrene Grene hvor jeg havde set et par billeder jeg ønskede mig og jeg er meget godt tilfreds med resultatet du kan se her under

Det er vigtigt for mig at man er godt tilpas i de rum man befinder sig i mange timer om dagen, hvad med jer? Tænker i over det eller prøve i på ikke at tænke på det? Selv som “fattig” studerende syntes jeg der er mange muligheder med butikker som Ikea og Søstrene Grene eller genbrug der ikke slår bunden af sparegrisen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *