En gave til mig selv

Når jeg siger selvforkælelse tænker de fleste en lækker middag, noget nyt tøj eller måske en tur i biffen eller efter afbudsrejser all inclusive, men denne gang skulle det være noget helt anderledes. Efter at have samlet mig mod til det over mange år var det tid til at jeg skulle ud og skydive. Jeg havde læse om faldskærmsudspring og det ender altid med at de fortæller at den første gang er langt den værste og at man derefter langt bedre kan nyde det.

Kroppen reagerer kraftigt på at blive smidt ud i frit fald og det kan jeg skrive under på at den gør, men det er bestemt oplevelsen værd og man lærer meget om sig selv på sådan en tur

Dagen op til springet forløb noget i stil med:
– Jeg stod op, lidt før end normalt da min krop bare var nervøs.
– Jeg fik gjort mig klar, spiste morgenmad og så tog jeg afsted.
– Da vi ankom var de hurtige til at prøve at joke lidt og bløde stemningen op, men stadig lidt anspændt
– Da vi begyndte at tage dragten på slog det mig, jeg var på vej til at hoppe ud af et fly
– Derefter husker jeg ikke meget af turen op, andet end oplevelsen da de åbnede døren og jeg skulle ud af den.

Der er vidst kun tilbage at sige at jeg glæder mig til næste gang og næste gang tror jeg også at jeg tør at give dem lov til at tage billeder af mig under springet 🙂

Vidste du forresten at man under et normalt spring kun når op på en hastighed på 210 km/t, men at du hvis du springer med hovedet først og i længere end de gennemsnitlige 10 sekunder godt kan nå op på 500 km/t!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *