Hip Hurra Det Min Fødselsdag

Idag er en af de dage hvor jeg bare havde lyst til at skrive en blog inden jeg kan komme i seng, det har været min fødselsdag og en vidunderlig en af slagsen med kæresten og familie på besøg.

Dagen startede med morgenmad på sengen og en dejlig gave fra kæresten med macarons fra min yndlingsbager inde i CPH og et gavekort på en weekendtur med spa og lækker middag om 14 dage. Derefter gik turen ind på arbejdet hvor jeg havde en hyggelig dag med kage til kollegaerne og så hjem hvor kæresten allerede var igang i køkken så maden kunne blive klar til når vores forældre kom forbi om aftenen til middag.

De havde købt en lækker kenwood køkkenmaskine Der næsten fortjener sin egen blog, men den er både dekorativ i køkkenet og virkeligt praktisk når der skal bages.  Jeg har indsat en video af den her:

 

Jeg ville faktisk bare dele en vidunderlig dag med jer, og så håber jeg at i alle kommer til at få en lige så vidunderlig fødselsdag som min. Jeg vil gerne høre hvad i går og ønsker jer mest til fødselsdagen? Mine ønsker er ved at tørre lidt ud de sidste par år, fra dengang hvor jeg havde en lang ønskeliste til nu hvor der ofte blot er et par enkelte ønsker. Alligevel køber folk noget der ikke står på den og rammer heldigvis plet hver gang!

2 tanker om “Hip Hurra Det Min Fødselsdag

  1. Hey! Kæmpe stort, forsinket tillykke med fødselsdagen. Jeg har virkelig længe tænkt på den røremaskine – Er den noget værd? – Er den uundværlig? 😀

    1. Hej Tina,
      Haha, mange tak for lykønskningen! 🙂
      Jeg siger dig, den maskine ER uundværlig 😀 – Du vil kun blive ked af det, hvis ikke du har den i dit liv 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *