Hvem er Maja

Velkommen til min blog Little Ken, mit navn er Maja Jeppesen og jeg er 21 år og bor på Nørrebro. Jeg er født og opvokset i København og kunne ikke forestille mig at bo andre steder.

Til hverdag studerer jeg International marketing and management på CBS hver jeg er på 3. semester. I min fritid har jeg et studiejob som bogholder for et mindre håndværkerfirma i København, men ellers går meget af tiden på studiet, vennerne og familien.

Når jeg ikke har travlt i skolen eller på jobbet elsker jeg at gå på jagt efter fund hos de mange seconds hand butikker i København. Bloggen her skal dog ikke kun handle om mode, men også mad, rejser og indretning som er de ting jeg bruger det meste af min tid på.

Jeg glæder mig til at tale med dig i kommentarerne! 🙂

 

 

 

Jeg Støtter


Miljøvenligpakning