Jeg følger Superligaen

Når jeg er sammen med veninderne er det ikke ret ofte at snakken falder på fodbold, men det er faktisk en sport jeg går ret meget op i. Siden jeg som lille spillede fodbold et par år har jeg været optaget af spillet og jeg husker også stadig den første gang min far tog mig med ind til en FCK kamp hvor de spillede imod Brøndby og vandt 2-0.

Hvor det på banen var intensiteten, holdånden og det tekniske jeg var optaget af, var det udenfor banen stemningen og holdånden. Det var som at være med på et helt nyt hold, bare udenfor banen, som skulle hjælpe dem på banen med at vinde. Dermed ikke sagt at jeg er fan af vold, fyrværkeri eller andre tåbeligheder fra holigans, men jeg ved også at mange af dem der er medlem af fanklubberne faktisk bare elsker at støtte op omkring holdet, se fodbold og drikke et par øl uden ballade.

Det er desværre for få kampe jeg er inde og se fysisk, når jeg studerer, har en kæreste og et job er det svært at få tid til alt for mange ting i fritiden. Jeg følger dog med hjemmefra og er nok en af de mest aktive piger på Bold.dk. Der er sikkert ikke mange af jer der læser indlægget her der kender denne hjemmeside, men det er hjemstedet for alt der handler om Superliga fodbold.

Meningen med dette indlæg er faktisk at fortælle at det er ok at have nogle anderledes fritidsinteresse, om det er rollespil med “de underlige” i weekenderne, fodbold med gutterne eller noget helt 3. så er det vigtigste at man hygger sig og nyder livet.

Jeg har faktisk længe tænkt at skrive dette indlæg, men efter at FCK i weekenden vandt stort over AAB, hvor jeg havde bettet nogle penge jeg fik igennem en indbetalingsbonus og tjent 1500,- Så tænkte jeg at det måtte være et tegn om at dele lidt ud om min anderledes fritidsinteresse. Om ikke andet for at kunne dele glæden over at have vundet de 1500,- med nogle andre!

Jeg håber at i tør at stå frem og være stolte af de ting i laver, også selvom det ikke altid er alle der forstå eller accepterer det.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *