Mine Nytårsfortsæt

Nytåret står for døren og så er det tid til at samle op på året der gik. Mit år har været fyldt med en masse spændende stunder og oplevelser. Mit håb er at 2018 bliver mindst ligeså fedt som 2018.

Rundt om i verden er der også sket en masse. Trump har fejret sit første år som præsident, vel at mærke uden jorden er gået under eller at 3. verdenskrig er brudt ud. Derudover så har verden igen oplevet en række frygtelige terrorangreb, ligesom den globaleopvarmning virkelig har kunnet mærkes.

Her i Danmark har vi været ramt af en af de absolut værste somre, som jeg kan huske. Vejret har været frygteligt og decideret dårligt, mængden af rigtige sommerdage har jeg kunnet tælle på en hånd, og som typen der elsker at slikke sol, er det ekstra hårdt.

Men nok om verden, nu til det til mere personlige! Nemlig nytårsfortsæt! Som bekendt er den 2. januar den dag på året hvor der er absolut flest mennesker i fitness centeret og det er med god grund, da rigtig mange har sat sig et nytårsfortsæt for. Hvad er mit eget nytårsfortsæt så? Jamen det må være at undgå alt for mange overspringshandlinger i det nye år. Det er desværre noget jeg er rigtig dum til ikke at huske.

jeg husker tydeligt sidste nytår, hvor jeg lovede mig selv, at det var slut med usundt i mindst en måned ind i det nye år. Nu tænker du sikkert, hvorfor dog kun en måned, men det er fordi alt skal have en start, også når det kommer til nytårsfortsætter. Det viste sig, at der ikke skulle gå meget mere end 1 uge før jeg faldt i, med begge ben endda, og jeg landede ikke godt.

En veninde og jeg var på tur i et storcenter for at shoppe lidt i forbindelse med januarudsalget. Vi havde også fået fat i en masse nyt tøj og et par sko til mig, da sulten melder sig. Hvad gør vi så spørger du? Vi tager da på maccen, det var lettest og billigst. En shoppingtur kan koste en del, og så er en tur på McDonalds helt afgjort et oplagt valg, så som sagt så gjort. Vi gik derind, og jeg forsøgte at bilde mig selv ind at deres salat var et godt valg, men da det kom til stykket blev det til en overspringshandling og den største menu blev bestilt. Vi hyggede os, og efterfølgende måtte jeg sande at min ide uden usundt i en måned var slut.

Hvad er dine egne nytårfortsæt, skriv dem i kommentaren og har du en god historie i forbindelse med en overspringshandling, så smid den gerne med også!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *