Nye muligheder når du better online

Jeg vil starte med at sige at jeg ikke går ind for gambling, men jeg er samtidig stor talnørd og en af de sjovere måder at lege med tal på er indenfor betting. Det er lige netop derfor jeg valgte at skrive en artikel i samarbejde med hjemmesiden Cash Out hvor jeg forklarer lidt dybere om denne nye mulighed når du better online.

Den metode jeg vil tale om idag er cash out, og jeg vil her forsøge at forklare hvordan det kan være en god forretning for de online bookmakere at lade dig få en del af dine penge tilbage, selvom du stod til at tabe dem alle.

Hvorfor lancerer bookmakerne nye funktioner?

Hvis jeg skal forklare mere om funktionen er vi først nød til at se hvorfor de lancerer en funktion som denne. Det handler om at fastholde og tiltrække kunder ved løbende at udvikle platformen så man teknisk har flere muligheder end konkurrenten. Betting er en meget konkurrencepræget branche og når du først har fået en kunde på platformen gælder det om at fastholde dem.

Selvom man skulle tro at det vigtigste for dem der better er hvilket odds de får, så er det også i stor stil vaner, og funktioner der afgør hvilken platform folk vælger. Lad os tage et eksempel, du har oprettet dig på platform 1, du har indsat 1000 kr og du har brugt platformen de sidste 3 måneder. Du skrev dig op da de havde en sign-on bonus der gav dig 2x dit indskud, så du startede faktisk med 2000,- på kontoen.

Du skal nu spille på en kamp og på platform 2 er dit odds 2,1 og platform 1 er den 1,9. For det første vil de fleste ikke tjekke hvad odds er hos konkurrenten, for vil du skulle oprette en ny konto, indsætte nye penge og måske vil din sign-on bonus fra platform 1 forsvinde da du nu ikke opfylder dit omsætningskrav.

Vi har altså nu etableret at det for bookmakerne ikke bare handler om at tilbyde de bedste odds, men der er mange tangenter de kan spille på når de forsøger at lokke dig til platformen og siden fastholde dig.

 

Hvordan fungerer Cash Out funktionen?

Cash out funktionen hedder noget forskelligt hos de forskellige bookmakere, men går basalt set ud på at du kan lukke dit væddemål inden tid. Står du til at vinde vil du ikke opnå det fulde beløb, og står du til at tabe vil du ikke tabe det fulde beløb.

Hvordan oddset ændrer sig vil afhænge af resultatet i kampen og tiden tilbage.

Det er en funktion med mange variabler og du kan regne med at bookmakerne har mere information end dig. Der hvor du kan udnytte funktionen er ved at kende bestemte spillere eller hold bedre end bookmakerne da den statistik de vil bruge på en fodboldkamp ofte vil være ens for hele ligaen, frem for at være for det ene hold.

Husk også at bookmakerne ikke har øjne i alle kampe, de kan ikke have samme føling med kampen som dig. Hvis du kan overføre denne viden til statistik og påvise at du vinder oftere end du taber, så er du i den rigtige retning.

 

Vil du lære eller bare prøve det jeg har skrevet om i artiklen? Så læs mere om cash out her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *