Pakkerne fra Juleaften

Nu er det lidt tid siden det var jul, og måske jeg er lidt langsom, sådan er det, men bedre sent end aldrig!

Det er tid til at snakke lidt om julegaver, både den del med at give, men også den del med at få, som jeg stadig synes er den bedste selvom jeg ikke er noget barn mere.

Juleaften er generelt en rigtig dejlig aften og dag, for dagen starter med julehygge hjemme hos os. Som 21-årig bor jeg ikke længere hjemme, men for mig selv, men det er ikke meget man kan få råd til på Nørrebro som studerende med studiejob. Julen holdes hos mine forældre, som ikke bor mange hundrede meter væk, vel at mærke i en noget større lejlighed end jeg selv.

Vi starter dagen med lækker morgenmad, hvorefter det er tid til at få den sidste pynt puttet på træet, og det er den del jeg er helt vild med og det som jeg altid synes er det mest hyggelige. Derefter står den på julestemning og fyldt slikskål, inden det bliver eftermiddag og resten af familien kommer.

I år havde jeg ønsket mig et par bøger samt noget nyt tøj, meget kedelig og måske lidt voksne pakker, I know, men er meget praktisk anlagt på det punkt. Lidt nips til min egen lejlighed var der også blevet plads til på ønskelisten.

Jeg fik næsten alt jeg havde ønsket mig, en bog, lidt gavekort, en del tøj, faktisk mere end jeg havde ønsket mig, det er fint nok! Af gaver som jeg selv kunne give blev det ikke til meget, men så er det godt jeg har min mor. Det blev til et par sikkerhedsko til min far, noget nips til mine bedsteforældre og en bog til min, de sidste ting stod jeg selv for dog.

Normalt plejer jeg gerne at ville give min familie alt de ønsker sig, men det har været småt med timer på mit fritdisjob i løbet af november og december, så pengene har været små og med en SU på ca. 5.500 kr., så er der ikke meget at flytte rundt med, og det er så der det handler om at være kreativ!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *