Sådan Sparer Jeg På Julegaverne

Der er ikke en bedre følelse end at give en rigtigt god julegave, en der måske overrasker lidt og rammer plet ift. det personen havde ønsket sig. Det er dog også en dyr tid på året og selvom man altid gerne ville give alle noget lidt ekstra, så er der sjældent råd til det.

Men hvad nu hvis du kunne spare 50-80% på alle julegaverne? Så kunne du pludseligt sagtens købe et spaophold til mor og den store kuglegrill til far uden at slå bunden ud af sparegrisen. Det er muligt, hvis man ikke er typen der løber febrilsk rundt i Bilka d. 23. december for at tømme de sidste hylder for julegaver, det kræver nemlig planlægning.

 

Black Friday

Da konceptet Black Friday først begyndte at ramme Danmark efter finanskrisen begyndte jeg ofte at købe julegaven til kæresten og forældrene her hvis jeg fandt noget godt, da jeg så kunne købe en noget større gave en normalt til den aftalte pris. Senere er det blevet en fast del af gaveræset at bede om ønskelister allerede den anden uge i november, så jeg har dem inden Black Friday og kan tjekke katalogerne for om noget af det er på tilbud.

Jeg får ikke altid købt alt, men jeg bruger en enkelt aften på at tjekke tilbudskataloger og så bruger jeg selve Black Friday på at købe de ting jeg selv har lyst til og de julegaver der er mulige at finde. Nogle af gaverne finder jeg bare billigere end ellers og giver faktisk lidt mindre end normalt, andre finder jeg en lidt større gave en jeg normalt ville have givet med en god rabat og kan så købe lidt ekstra.

Alt i alt har det betydet at jeg har kunne give nogle fede gaver, som modtageren er blevet lidt overrasket over uden at det slår hul i sparegrisen og det er jeg sikker på at andre også gerne vil.

Ud over at tjekke hjemmesiden for butikker jeg kender og læse kataloger tjekker jeg også et par websites der samler flere tilbud for Black Friday.

 

Du kan tjekke de 2 links jeg fandt bedst sidste år her under:

http://startpakke.com/black-friday/

http://www.pricerunner.dk/black-friday/index.html

 

Så er det bare om at være klar ved tasterne i november med ønskelisterne klar. Husk at de fleste webshops tilbyder lang returret i denne tidsperiode, så selvom du har købt tidligt kan folk stadig få pengene retur hvis de ønsker det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *