Tid til ny dyt

Som CBS studerende er det meget vigtigt at sende den helt rigtige signalværdi, alt fald hvis du spørger mennesker, med en masse fordomme. Det handler slet ikke om signalværdi, men om hvad man har brug for og om hvad der er mest praktisk i hverdagen. med de ting jeg gerne vil PT, så vil en bil gøre gavn for mig, spørgsmålet bliver så om det overhovedet er muligt at finde parkering til sådan en her på Nørrebro, og om den kan få lov at stå i fred, med det tempo tingene har herinde for tiden. Nu skal jeg selvfølgelig heller ikke tage sorgerne på forskud, så jeg vil starte med at se på hvad det koster med en bil!

Hvad koster det så med en bil spørger du nok? Det er et godt spørgsmål, hvis jeg spørger mine forældre, så er det bare en stor udgift, som jeg bliver træt af, men jeg tror nu på det gode i det også. For det første så er der jo selve det bilen koster og det jeg hver måned skal betale til et eller andet finansieringsselskab. Jeg har ikke tænkt mig at låne pengene i banken, det kan ikke betale sig. Det er hvad jeg hører rundt omkring alt fald. Jeg har PT mulighed for at bruge ca. 3.000 kr./mdr på en bil, og det betyder at den ikke må være for gammel, da det kan give mig problemer på den lange bane. Dertil kommer forsikring og vedligehold oveni. Det kræver en god og billig mekaniker, hvis der skal holdes liv i en brugt bil, så længe som muligt.

Leasing har jeg også overvejet som en seriøs mulighed, og med min nuværende situation kunne det være et oplagt valg, så er spørgsmålet hvorhenne jeg skal vælge at lease min bil. Som udgangspunkt er jeg glad for Peugeot og har ikke behov for automatgear, så måske en 208 kunne være noget for, jeg kan se at de starter fra ca. 2.000 kr./mdr, men der er også en VW Polo, som starter i kun 2949 kr./mdr, så det kunne også være en mulighed. Det kan være svært at vælge, og jeg skal helt sikkert ud at prøve et par forskellige biler!

Wish me luck!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *