Velkommen til Bloggen

Så er bloggen endeligt kommet online! Navnet faldt på Little Ken da jeg som barn legede meget med barbiedukker og min yndlingsdukke var en lille dukke af Ken som barn.

Jeg vil her på bloggen skrive om stort og småt i livet, men der vil helt sikkert komme meget med indretning, mad og mode som er de ting jeg bruger en stor del af min tid på når jeg ikke lige arbejder eller studerer. Jeg har brugt en del tid på at lave en side hvor du kan læse mere om mig her Har du nogle spørgsmål smider du bare en kommentar her på indlægget!

Der vil både komme store og små blogs, som jeg håber i vil læse!

Jeg glæder mig til at lære jer alle bedre at kende og håber i glæder jer til at læse mere fra mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *